بادمجان قالبي، خوشمزه و دلچسب
بادمجان قالبي نوعي غذا با بادمجان و گوشت است كه مانند كيك در قالب تهيه ميشود و شيك و مجلسي است.
بادمجان قالبي غذايي بسيار خوشمزه است كه طعم آن كمي شبيه خورشت بادمجان است. اين غذا ظاهر خوبي دارد و ازاينرو مناسب سرو در مهمانيها است. براي آشنايي با طرز تهيه بادمجان قالبي با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم تهيه بادمجان قالبي :
بادمجان قلمي: يك كيلو
برنج: ۲ پيمانه
پياز: ۲ عدد
گوشت چرخكرده: ۲۰۰ گرم
رب گوجهفرنگي: ۲ قاشق غذاخوري
زعفران دم كرده به ميزان لازم
قارچ: ۲۰۰ گرم
كره: ۵۰ گرم
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه بادمجان قالبي :
براي تهيه اين غذا بهتر است بادمجانها با پوست باشند؛ ازاينرو سعي كنيد از بادمجانهاي قلمي استفاده كنيد.
بادمجانها را با پوست شسته و برشهاي طولي دهيد؛ سپس به آنها نمك زده و سرخ كنيد.
پيازها را نگيني خرد كرده و با مقداري روغن تفت دهيد تا سرخ شود. گوشت چرخكرده، رب، زعفران دم كرده، نمك و فلفل را به پياز داغ افزوده و با هم تفت دهيد.
به جاي گوشت چرخكرده ميتوانيد از مرغ خرد شده استفاده كنيد.
قارچها را ورقهاي خرد كرده، روي شعله ملايم بگذاريد تا آب آن كشيده شود؛ سپس با كره تفت دهيد و كنار بگذاريد.
برنج خيس خورده در آب و نمك را روي شعله ملايم بگذاريد تا آب آن كشيده و نرم شود.
بادمجانهاي سرخ شده را داخل قالب موردنظر بچينيد؛ طوري كه روي هم باشند و مواد داخل آنها ريخته شود.
چون بادمجانها چرب هستند، نيازي به چرب كردن قالب نيست.
نصف برنج را روي بادمجانها ريخته و با پشت قاشق صاف كنيد. قارچ و مواد گوشتي را روي برنج بريزيد و بقيه آن را به مواد بيفزاييد.
لبه بادمجانها را روي مواد بياوريد؛ سپس روي قالب فويل كشيده و آن را در فر كه از قبل گرم كردهايد، بگذاريد.
پس از ۴۵ دقيقه قالب را از فر بيرون بياوريد و وقتي كمي خنك شد، آن را در ظرف سرو برگردانيد.
بادمجان قالبي را با گوجه و انواع سبزيجات تزيين و با ماست و سبزي خوردن سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با نوعي غذا با بادمجان “خوراك رول بادمجان؛ پيشنهاد ويژه براي شام” را مطالعه كنيد.
برچسب: